Over ons


Hans Groenendijk (23-10-1980) studeerde Communicatie in Amsterdam en werkte als journalist en televisiemaker voor verscheidene regionale en landelijke media, alvorens zich fulltime bezig te houden met zijn eigen productiebedrijf. Hij regisseerde en produceerde inmiddels talloze commerciële films.


Tom Tielbeek (24-07-1983) studeerde Fotonica aan het Technisch College te Ede. Als cameraman en editor werkte hij enkele jaren bij een regionaal televisiestation in Rotterdam. Na een korte periode als freelancer trad hij in dienst bij Groener Gras Producties als cameraman en editor.


Jasper Joosten (19-01-1987) studeerde Media en Entertainment Management in Rotterdam. Tijdens deze studie is hij onder andere werkzaam geweest bij het RTL4-programma 'Mijn Tent is Top' en de Tros tv-serie 'Flikken Maastricht'.Bij Groener Gras Producties richt hij zich op productie, itemregie, vormgeving en montage.

 

 

Klanten aan het woord

Rendement Uitgeverij is één van onze klanten van het eerste uur. Voor de congressen van Rendement maakten wij inmiddels tientallen promotionele films.

Testimonial Rendement Uitgeverij - Groener Gras Producties

Wij zijn er trots op dat we Rabobank tot één van onze belangrijke opdrachtgevers mogen rekenen. Voor diverse filialen in de regio Rotterdam maken wij uiteenlopende informatieve video's.

Testimonial Rabobank - Groener Gras Producties

Sportiviteit zit diep geworteld in het DNA van Groener Gras Producties. Onze projectsamenwerking met de KNVB verloopt dan ook zeer voorspoedig.

Testimonial KNVB - Groener Gras Producties