Portfolio

VideoLightBox Gallery generated by VideoLightBox.com Showreel Groener Gras Producties

In de loop der jaren hebben wij al vele mooie films mogen maken voor uiteenlopende klanten. Bekijk onze showreel voor een kort en bondig overzicht van onze diverse activiteiten.

Maak kennis met Manuel: Voetballen met een visuele beperking

In opdracht van de KNVB maakten wij een aantal mooie portretten over voetballers met een handicap. Bekijk hier het portret over blindenvoetbal, de rest van de portretten staan op het YouTube-kanaal van de KNVB.

Rendement Arbo Congres 2013 hoofdfilm v2

Ook voor vormgeving en animatiefilms kunt u bij ons terecht. Bekijk bijvoorbeeld deze promotiefilm, die wij maakten voor Rendement Uitgeverij.

 

Meer voorbeelden zien? Neem dan een kijkje op ons YouTube kanaal.

 

Ziekteverzuim RAS met VO v2

In samenwerking met Proluder en DEXIS Arbeid produceerden wij een bedrijfsfilm over de aanpak van Arbeidsverzuim. Een creatieve manier om een lastig probleem aan te pakken.

Openingsfilm 48 Hour Film Project Rotterdam 2013

Voor de tweede editie van het 48 Hour Film Project Rotterdam maakten wij deze openingsfilm over de problemen van Tom, een nogal punctueel persoon...

Vanad Babylon

Vanad lanceerde een nieuw product voor Call Centers, genaamd Babylon. Wij produceerden een video, waarin duidelijk wordt gemaakt wat Babylon precies inhoudt.